Les jugadores del Barça femení volen seguir fent història a la Champions
Champions femenina

El Barça femení somia accedir a les semifinals de la Champions per primera vegada

Les jugadores de Xavi Llorens tindran l'oportunitat d'aconseguir una fita mai assolida en la màxima competició europea després de guanyar l'anada dels quarts de final al camp del Rosengard amb un gol de Leila Ouahabi

Jordi BentanachsActualitzat

La Champions femenina torna al Miniestadi aquest dimecres i el Barça espera que no sigui l'últim cop aquesta temporada. El conjunt blaugrana està a un petit pas de les semifinals, on no ha arribat mai. El gol de Leila en l'anada contra el Rosengard permet somiar a les de Xavi Llorens.

Aquest març és el millor mes de la història per a Leila Ouahabi. El dia 9, la selecció espanyola va guanyar la prestigiosa Algarve Cup amb un golàs de la lateral esquerra blaugrana. La setmana passada, un altre gol de Ouahabi va posar de cara per al Barça els quarts de final de la Lliga de Campions. Gol, victòria, i a bufar 24 espelmes.

"Sí que és veritat que em vaig alegrar bastant. El fet d'haver guanyat, d'haver marcat el gol el dia del meu aniversari, doncs sí que vaig estar molt contenta i molt feliç", assegura en declaracions a TV3.

Dimecres, al Miniestadi, les jugadores del Barça intentaran classificar-se per primera vegada entre les quatre millors d'Europa. "Sí que pensem que podem fer història, però intentarem competir el millor possible per poder aconseguir la classificació. Seria molt important per nosaltres que la gent vingui a donar-nos suport al Mini", explica Leila Ouahabi.

8.369 espectadors és la xifra a superar. Les jugadores de Xavi Llorens volen un Miniestadi de rècord que les ajudi a arribar més lluny que mai en competició europea. Al davant, hi tindran una de les millors jugadores de tots els temps, la brasilera Marta, cinc vegades Fifa World Player. Amb respecte però sense por, el femení blaugrana confia que aquest equip pugi un graó més en l'ascens europeu del club.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut