El Barça femení goleja el Rayo al Miniestadi (9-1)

Les noies de Fran Sánchez sumen quatre victòries en quatre partits

Cristina BusquetsActualitzat

El Barça femení ha apallissat el Rayo, que ha demostrat tenir moltes desconnexions en defensa. Alèxia Putellas, autora de quatre gols, ha obert el marcador al quart d'hora de joc. La brasilera Andressa Alves, de penal inexistent, ha fet el 2-0.
A tres minuts dels descans, Mariona de cop de cap ha firmat el 3-0. I abans d'anar al vestidor, Alèxia Putellas ha fet el 4-0 i el seu segon gol.

El festival golejador ha continuat tot just començar la segona part. Nova errada defensiva i Alèxia ha tornat a marcar. Era la maneta.

El 6-0 ha pujat després d'una passada de tiralínies de Patri Guijarro que una altra vegada Alèxia Putellas ha convertit en el sisè gol del partit.
En el minut 60, des de la frontal de l'àrea d'Aitana ha fet pujar el 7-0. El Rayo era un equip totalment trencat.

Tot seguit, un xut d'Alèxia l'ha refusat en curt la portera Alicia. Andressa Alves, molt oportuna, ha rematat la pilota a la xarxa i ha fet el 8-0.
A punt d'acabar el partit, una centrada de Gemma Gil ha acabat en gol en pròpia porta de la catalana Marta Perarnau, fitxada pel Rayo Vallecano.
El gol de l'honor madrileny l'ha marcat Ángeles en el temps afegit aprofitant certa relaxació defensiva blaugrana. Ha superat per força Mapi, i ha establert el 9-1 definitiu.