Actualitat blaugrana

El Barça està a punt de tancar un acord amb la Gramenet per cedir-li jugadors del planter

El Barça està a punt de tancar un acord de col·laboració amb la Gramenet, que se centraria en la cessió de jugadors del planter del Barça a la Grama, onzè classificat aquesta temporada passada a la Segona Divisió B. La setmana que ve quedarà definida la vinculació dels dos clubs. D'altra banda, la directiva blaugrana ha demanat jugar a casa la jornada de Lliga que coincideix amb el dia de la Mercè, l'aniversari del Camp Nou. Seria el dia 23 de setembre, un diumenge a les nou del vespre.

Actualitzat

La petició, a càrrec de la Comissió del 50è aniversari del Camp Nou, s'ha fet a la Lliga de Futbol Professional. L'estadi es va innaugurar el 24 de setembre de l'any 1957 i ara el Barça vol commemorar les bodes d'or amb una cerimònia espectacular, a l'estil de la de l'any del centenari, tot i que a hores d'ara els detalls es mantenen en secret. Cal recordar que aquest any el primer equip portarà l'emblema del cinquantenari brodat a la samarreta, encerclant l'escut del Barça.

Paral·lelament a aquesta petició, el Barça mostrarà una exposició on es podrà veure la construcció del Camp Nou pas a pas, a través de fotografies, cartes i plànols.

Els actes no només se centrarien en el dia del partit, sinó també en tot el cap de setmana. L'endemà, el 24 de setembre, s'hauria de conèixer el projecte guanyador de la remodelació del Camp Nou.

Anar al contingut