Bateria ha estat un dels protagonistes del partit
Futbol sala

El Barça es venja en la Lliga del seu botxí a la final de la Copa d'Espanya, el Jaén

El F. C. Barcelona s'ha venjat del Jaén, que el va derrotar en la final de la Copa d'Espanya. Els blaugrana mantenen el liderat després de derrotar 4 a 0 el rival

El Barça ha rebut al Palau Blaugrana el Jaen Paraíso, l'equip que el va derrotar el 15 de març de forma sorprenent en la final de la Copa d'Espanya per 4 a 6. I se n'han venjat guanyant-lo 4 a 0. Els de casa han obert el marcador en el minut 5, amb un gol de Bateria. Els andalusos han deixat el seu ordre per buscar el gol de l'empat, i el partit ha entrat en una fase embogida en què la pilota anava sense pausa d'una porteria a l'altra. A l'equador del primer període, el porter visitant Alfonso Prieto ha abandonat el joc lesionat. Wilde ha marcat el segon local a 4:16 del descans, culminant una bona jugada de Bateria. Els jugadors del Jaén han protestat la jugada perquè l'autor del primer gol ha quedat sol després de fer caure el seu defensa amb un cop de colze involuntari al nas.

A 1:45 del descans, Wilde ha deixat el partit tancat amb el 3 a 0. I, en el primer minut de la segona meitat, Bateria ha arrodonit la feina del seu company aconseguint el seu segon gol de la nit i quart de l'equip. El Jaén, amb el partit perdut, ha buscat el seu gol. L'encert del porter Paco Sedano els ho ha impedit. El blaugrana ha aturat un doble penal provocat per unes mans de Bateria, protagonista de la nit en tots els aspectes. A 1:30 del final, Solano ha tingut un altre doble penal per marcar el gol andalús, però Sedano ha tapat molt bé la porteria. El seu xut ha marxat fora. Els de Marc Carmona segueixen líders de la Lliga.

El Marfil Santa Coloma perd

El Marfil Santa Coloma tornarà amb una derrota de la seva visita a la pista del Palma Futsal (6-5). Els balears s'han avançat mitjançant Chico en el minut 2, però tot seguit Rubén a la contra i Eric Martel en el minut 7 aprofitant una passada de la mort de Dani Salgado han capgirat el marcador pels colomencs. De l'1 a 2 s'ha passat al 5 a 2 amb gols de Paradinsky, Taffy, Joselito i Sergio. Els visitants han encaixat els 4 gols en tan sols 9 minuts. Just abans del descans, Segura ha retallat el marge dels de casa.

En la represa, el Marfil ha tingut tres clares ocasions, però Eric Martel ha fallat, Adolfo ha xutat al pal i Dani Salgado ha vist com Barrón li aturava un penal. Joao ha calmat els ànims del Palma amb el sisè gol dels seus en el minut 31. L'equip de Santa Coloma ha fet servir el recurs del porter jugador per acostar-se al seu rival, amb un gol de Martel en el minut 34 i un altre de Salgado en el 38.