Neymar
Neymar
Barça

El Barça es mostra sorprès dels raonaments del TAD per no concedir la suspensió cautelar de la sanció a Neymar

El club blaugrana ha reaccionat amb un comunicat a la carta que ha rebut del president del TAD negant-li l'opció d'alinear Neymar en el clàssic de la Lliga contra el Reial Madrid, i ha confirmat que el brasiler viatjarà amb l'equip

Actualitzat

El Futbol Club Barcelona s'ha mostrat sorprès davant la carta que ha rebut del president del Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD), Enrique Arnaldo, reiterant la seva petició a l'organisme perquè es pronunciï en relació al recurs del club a la sanció a Neymar.

En la nota de resposta del club, el club "expressa la seva sorpresa perquè el president del TAD afirma en el seu escrit que aquest organisme no havia pogut resoldre el recurs atès que era públic i notori que el TAD ja havia finalitzat la reunió, tenint en compte que el Club va presentar el recurs dins dels terminis establerts a les normes reguladores corresponents. A més, el TAD mai va notificar al Club l'horari fixat per a la seva reunió".

El Barça també es mostra sorprès pel fet que "el president del TAD digui en el seu escrit que per resoldre necessita l'informe del Comitè d'Apel·lació, quan, de fet, ahir el TAD no disposava d'aquest informe en el moment de celebrar la seva reunió". El club puntualitza que ha sol·licitat al TAD que dicti una resolució, i si aquesta confirma la sanció del jugador, "atorgui subsidiàriament la seva suspensió cautelar".

El FC Barcelona, que vol aclarir que no ha demanat opinió sobre la disponibilitat de Neynar sinó l'estimació del recurs i en conseqüència la declaració de disponibilitat per ser alineat, tampoc entén "que el president del TAD, prescindint de totes les formalitats procedimentals previstes a les normes, es permeti donar una opinió sobre la conveniència de decretar o no una mesura cautelar".

Davant aquesta sèrie de raons, "el FC Barcelona continua esperant la resolució del TAD al recurs presentat, donant per fet que el president d'aquest òrgan jurisdiccional no participarà en la deliberació per no predisposar la resolució amb les seves opinions ja expressades públicament".

Neymar viatjarà

El vicepresident del FC Barcelona Jordi Mestre ha assistit al Miniestadi al partit de l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions femenina de l'equip del club contra el PSG. Al final del partit, en unes declaracions per als mitjans del Barça, Mestre ha confirmat que Neymar formarà part de l'expedició que viatjarà diumenge a Madrid per jugar el Clàssic contra el Madrid al Bernabéu

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut