Barça

El Barça dóna descans als titulars habituals contra l'Hèrcules pensant en el clàssic

Nou dels onze jugadors que van ser titulars a Anoeta han estat dispensats de l'entrenament d'aquest dimarts i la majoria tindran descans en el partit de Copa davant l'Hèrcules

Actualitzat

Fins a nou titulars habituals del Barça tenien permís per no entrenar-se aquest dimarts, un dia abans que l'equip blaugrana jugui el partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei davant l'Hèrcules. Per tant, és previsible que la majoria d'ells no serà a la convocatòria per viatjar a Alacant, pensant sobretot en el clàssic de dissabte davant el Reial Madrid.

Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio, Messi, Neymar, Alba, Sergi Roberto i André Gomes han disposat de permís per no anar a l'entrenament d'aquest dimarts. Mascherano i Luis Suárez, tot i estar també dispensats, han completat la sessió.

El més previsible, doncs, és que la majoria dels titulars no estaran a la llista de convocats per al desplaçament a Alacant. Luis Enrique donarà la llista aquest dimecres al matí.

L'entrenament l'han completat set jugadors del filial que tenen molts números de ser en la convocatòria i fins i tot, alguns d'ells, de jugar com a titulars: Marlon, Aleñà, Nili, Borja López, Moisés, Carbonell i Marc Cardona

L'Hèrcules rep el Barça en un mal moment

L'Hèrcules també s'ha entrenat aquest dimarts al matí, a les ordres de Luis García Tevenet. És el tercer cop que l'ara entrenador dels alacantins es creua amb els blaugrana en la Copa. Dalmau, format al Barça, i Paco Peña --que va participar en el 0-2 de fa uns anys al Camp Nou--, són alguns dels jugadors més destacats de l'equip. A l'Hèrcules no hi ha massa bon ambient després de patir dues derrotes consecutives que els han deixat fora de les places de" play-off" d'ascens a la Segona Divisió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut