Jugadors del Barça B, celebrant un dels 4 gols davant el Llagostera
Futbol

El Barça B manté el lideratge amb una golejada al Llagostera (4-0)

Els blaugranes i el Badalona, que va empatar al camp del Mallorca B (0-0), es mantenen en zona de play-off d'ascens. En canvi, fins a sis equips catalans es troben de ple en la lluita per fugir del descens

Actualitzat

No hi ha canvis significatius als primers llocs del grup 3 de la Segona B, on el Barça B continua com a líder després de golejar el Llagostera (4-0)  dissabte. Gerard Gumbau, de penal, va obrir el marcador, abans que Dani Romera (2) i Jesús Alfaro plasmessin en el marcador la superioritat dels de Gerard López.

També es manté en zona de play-off el Badalona, que baixa un lloc, del tercer al quart, després d'empatar sense gols al camp del Mallorca B. Ara, el marge dels escapulats sobre l'Hèrcules, el cinquè, ha baixat a només cinc punts després del triomf dels alacantins sobre l'Espanyol B (2-1).

El filial blanc-i-blau és dels equips catalans implicats en la lluita per la salvació. Ara mateix hi ha un triple empat a 32 punts entre Espanyol B, Gavà i l'Hospitalet, que dona entrada a la zona perillosa. Tots tres tenen a les mans la salvació, però qui estigui menys viu caurà a Tercera. Igual que el Prat, penúltim amb 28 punts, que veu com les seves opcions de salvació disminueixen encara més després de perdre al camp del Vila-real B (2-1).  

En zona de ningú queden el Lleida Esportiu, que ha vist frenada la seva progressió perdent al camp de l'Atlètic Balears (2-1); el Cornellà, que ha superat l'Eldenc amb doblet d'Abraham Noe (3-1), i el Sabadell, que va desaprofitar una renda de 2-0 davant el Llevant B per acabar cedint un empat (2-2).    

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut