Futbol sala

El Barça Alusport apallissa el Puertollano a domicili (0-12) i el Marfil Santa Coloma derrota el Lugo (7-4)

El Barcelona Alusport es manté com a sòlid líder de la Lliga de futbol sala després apallissar a domicili el Puertollano per un contundent 0-12 en partit corresponent a la vuitena jornada. L'altre equip català de la categoria, el Marfil Santa Coloma, s'ha imposat a l'Azkar Lugo per 7-4 amb quatre gols de Dani Salgado.

Actualitzat
El Barcelona Alusport es manté com a sòlid líder de la Lliga de futbol sala després apallissar a domicili el Puertollano per un contundent 0-12 en partit corresponent a la vuitena jornada. L'equip blaugrana ha passat per sobre del Puertollano amb doblets de Lin, Sergio Lozano i Aicardo i els gols de Saad, Gabriel, Igor, Fernandao i Eric Martel. El Barça suma 22 punts en vuit jornades i avantatja en tres als protagonistes del principal duel de la jornada, l'Inter Movistar i el Pozo Múrcia, resolt a favor dels madrilenys per un rotund 6-1.

L'altre equip català de la màxima categoria, el Marfil Santa Coloma, ha guanyat l'Azkar Lugo per 7-4 i ocupa la setena posició de la classificació amb 12 punts. Dani Salgado, que ha fet quatre dels set gols del seu equip, ha liderat el triomf dels colomencs.

La Copa d'Espanya es jugarà a Alcalá de Henares

El pavelló Caja Madrid d'Alcalá de Henares (Madrid) serà la seu de la 24a edició de la Copa d'Espanya, que es disputarà del 21 al 24 de febrer de 2013, amb l'Inter Movistar com a amfitrió, segons ha informat la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) en un comunicat.

En aquesta competició, que l'any passat es va disputar a Logronyo amb el Barça Alusport com a campió, competiran l'Inter Movistar, per la seva condició d'amfitrió, i els set equips millor classificats al final de la primera volta de Lliga.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut