Barça

El Barça afronta un mes d'abril frenètic i decisiu amb nou partits en 28 dies

Els blaugranes tindran cites tan importants com l'eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions, contra la Juventus; el clàssic contra el Reial Madrid, al Bernabéu, i el derbi a Cornellà-el Prat

Laura BruguésActualitzat

Diumenge al Camp Nou, arrenca un mes d'abril decisiu i frenètic pel Barça de Luis Enrique. Els blaugranes tindran cites tan importants com l'eliminatòria de quarts de final de la Champions contra la Juventus, el clàssic contra el Reial Madrid i el derbi contra l'Espanyol.

Comença la recta final de la temporada, la decisiva, ja sense aturada. Per començar toca preparar el partit contra el Granada. Serà el primer d'un mes d'abril amb dos partits per setmana. Els tres primers partits seran contra equips andalusos. Aquest cap de setmana visita a un Granada en zona de descens sense Messi, baixa per sanció. El Sevilla, tercer classificat, jugarà al Camp Nou dimecres de la setmana que ve i tres dies després el Barça anirà a Màlaga.

La Champions tornarà l'11 d'abril amb l'anada dels quarts conta la Juventus sense Busquets, sancionat. El cap de setmana la Reial Societat d'Eusebio visitarà el Camp Nou. Abans d'afrontar la setmana més decisiva per les aspiracions al triplet. Tornada dels quarts de la Champions al Camp Nou i el Reial Madrid-Barça al Bernabéu, per Sant Jordi, en un clàssic que pot ser clau per decidir el títol de lliga.

L'abril es tancarà amb el partit contra un Osasuna que cada cop està més a prop de la Segona Divisió i el derbi a Cornellà-el Prat, l'únic que encara no té data confirmada si serà dissabte o diumenge. En total, nou partits en només 28 dies, amb dues jornades intersetmanals, més els quarts de final de la Champions, el clàssic i el derbi. Un mes frenètic que servirà per calibrar les aspiracions del Barça de poder tornar a conquerir el triplet.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut