Futbol

Edmílson, operat amb èxit de la lesió al genoll dret

Edmílson ja ha passat pel quiròfan, al Brasil, on l'han operat de la lesió al menisc. Allà farà bona part de la recuperació, supervisat per metges del Barcelona. El migcampista va arribar ahir a la tarda a Sao Paulo, on l'esperaven parents i un grup d'aficionats amb pancartes de suport. Edmílson lamenta el fet de no poder coronar la gran temporada amb el Barça amb una Copa del Món.

Actualitzat

Edmílson ha estat operat amb èxit  de la lesió que té al genoll dret a l'Hospital del Cor de Sao Paulo, segons ha informat el seu germà Rogerio Moraes. Segons ha explicat el familiar del jugador, l'operació, una artroscòpia, ha estat tot un èxit, i els metges del Barcelona també han col·laborat en els informes i en els exàmens del jugador.

El migcampista del Barcelona va ser substituït a última hora per Mineiro, jugador del Sao Paulo brasiler. El departament mèdic de la selecció brasilera va decidir treure Edmílson de l'equip després de constatar que el jugador tenia un trencament del menisc del genoll dret i no estava en condicions per jugar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut