Espanyol

Dos dies de festa per a l'Espanyol abans de començar a preparar el partit contra el Betis a Cornellà-el Prat

L'entrenador, Quique Sánchez Flores, no disposarà de tota la plantilla al complet. Els internacionals s'hi aniran incorporant de forma progressiva. Els metges estan pendents de l'evolució dels lesionats, Duarte i Baptistao

Actualitzat

La plantilla de l'Espanyol gaudeix de dos dies de descans, a causa de la parada de Lliga pels compromisos internacionals, i tornarà a la feina dilluns, a les 10.30 a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. El cos tècnic blanc-i-blau començarà a preparar llavors el següent partit de Lliga, divendres a les 20.45 contra el Betis, a l'estadi de Cornellà-el Prat. Un partit molt important per continuar perseguint el somni europeu del club.

L'entrenador, Quique Sánchez Flores, no disposarà de tota la plantilla al complet. Els internacionals s'aniran incorporant de forma progressiva: l'extrem paraguaià Hernán Pérez, el central mexicà Diego Reyes i el davanter equatorià Felipe Caicedo.

A més, els metges estan pendents de l'evolució dels lesionats. El central costa-riqueny Oscar Duarte es perd el curs perquè té trencat el lligament encreuat del genoll, però el punta brasiler Leo Baptistao hauria de reaparèixer en aquesta recta final.

Anar al contingut