Tenis

Djokovic, Federer i Almagro es classifiquen per als vuitens del Masters 1000 de Mont-real

Els favorits passen ronda al Masters 1000 de Mont-real. Djokovic ha derrotat Davidenko en dos sets, per 7-5 i 6-1, i Federer s'ha desfet de Pospisil per 7-5 i 6-3. Tots dos s'han classificat per als vuitens de final com Nico Almagro, Tomas Berdych i Gael Monfils. Encara en partits corresponents a la primera ronda, que es van haver de suspendre per la pluja, victòria de Feliciano López i Fernando Verdasco.

Actualitzat
Novak Djokovic ha iniciat la gira per Amèrica de la mateixa manera que va deixar Europa. El campió de Wimbledon jugava per primer cop com a número 1 del rànquing mundial, i no ha volgut esguerrar-se la festa. Nikolai Davidenko ha resistit en el primer set, però ha fet figa en el segon. Djokovic ja ha guanyat 49 dels 50 partits jugats aquest any. A Mont-real, buscarà el novè títol de la temporada. El seu pròxim rival sortirà del duel entre Marin Cilic i Juan Martín del Potro.

El quadre dibuixa una possible semifinal entre Djokovic i Roger Federer. El suís, número 3 del rànquing, ha debutat davant el canadenc Vasek Pospisil. Federer no guanya cap torneig des del mes de gener, i vol trencar la ratxa a Mont-real, on ha aixecat el trofeu de campió en dues ocasions. El pròxim rival de Federer serà Jo-Wilfred Tsonga. El francès ha derrotat en segona ronda l'australià Bernard Tomic, i ho ha celebrat amb ganes.
 
La jornada, però, no ha estat sempre radiant. La pluja ha tornat a fer la guitza. Fernando Verdasco, això sí, ha estat a temps d'acabar el seu partit contra Tobias Kamke. El madrileny ha necessitat tres sets per eliminar l'alemany. També s'ha classificat Nicolás Almagro, vuitè cap de sèrie, botxí de l'ucraïnès Stakhovski.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut