L'elecció de Trump com a president no ha deixat ningú indiferent.
La victòria de Donald Trump ha provocat reaccions de molts esportistes (Reuters)
Més esport

Diferents esportistes expressen el seu rebuig o satisfacció per la victòria electoral de Donald Trump

Els jugadors de l'NBA han estat els més actius a Twitter expressant la seva opinió favorable i desfavorable sobre el resultat de les eleccions nord-americanes

Actualitzat

L'elecció de Donald Trump com a nou president dels Estats Units no ha deixat indiferent ningú. En el món de l'esport, sobretot a l'NBA, les reaccions han sigut de tot tipus. Des de jugadors que s'han posat les mans al cap i fins i tot han bromejat d'abandonar la lliga nord-americana fins a altres que ho han celebrat amb alegria.

Enes Kanter, el jugador turc dels Oklahoma Thunder, ha sigut un dels que més suport ha mostrat a Hillary Clinton. El pivot ha tuitejat imatges com aquestes:

 

Altres han bromejat en marxar al Canadà, plantejant la possibilitat de jugar als Toronto Raptors, fins i tot. Com Norman Powell, que actualment ja juga a Toronto, o Jared Cunningham, que juga a Milwaukee:

Ricky Rubio també s'ha mostrat sorprès i DeMarcus Cousins, pivot dels Sacramento Kings, ha sintetitzat la seva opinió amb una emoticona:

Entre els pocs que s'han alegrat per Donald Trump es troba Kris Humphries dels Atlanta Hawks o Mark Cuban, propietari dels Maverick Dallas i republicà:

"Necessitem donar-li una oportunitat a Trump. Donem suport al bo, contra tot el què no hi estem d'acord. Ningú és millor que tots nosaltres".

A banda del bàsquet, altres esportistes com Vincent Kompany, del Manchester City, Javi Martínez del Bayern de Munic o el pilot Pol Espargaró han publicat el seu rebuig:

"Posem tots els idiotes del món junts al poder i observem què passa. Nou reality de televisió. #MónTrist

"És el final del meu somni a la lliga nord-americana?" Culpant Trump de voler evitar jugar als Estats Units.

"No m'ho puc creure! Déu salvi Amèrica!".
Anar al contingut