Espanyol

Detinguts cinc seguidors radicals de l'Espanyol per apallissar un altre aficionat blanc-i-blau

Els fets van passar l'1 de maig passat quan la víctima va rebre una pallissa per part d'una vintena de joves relacionats amb un sector de l'afició radical del RCD Espanyol que s'autodenomina grup RCDE Firm i el van deixar inconscient

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc seguidors radicals del RCD Espanyol i n'han denunciat set més per clavar una pallissa a un altre aficionat del mateix club durant la celebració de la passada Fira d'Abril de Barcelona. Segons ha informat avui la policia catalana, els detinguts, que van ser arrestats ahir, tenen edats compreses entre els 21 i els 26 anys, tres són veïns de Barcelona i els altres dos de les localitats barcelonines de l'Hospitalet de Llobregat i de Cerdanyola del Vallès.

Els fets van passar l'1 de maig passat, quan la víctima estava amb uns amics prenent una consumició en una caseta de la fira i van aparèixer una vintena de joves relacionats amb un sector de l'afició radical del RCD Espanyol que s'autodenomina grup RCDE Firm. Després d'una breu discussió, diversos membres del grup van clavar una pallissa a la víctima, a la qual van tirar a terra i li van clavar cops de puny i puntades de peu fins que el van deixar inconscient.

Segons la policia, només la intervenció d'alguns clients del local va aconseguir que els agressors paressin. Com a conseqüència de la pallissa, la víctima va tenir un traumatisme cranioencefàlic i lesions a la cara, a les cames i en un peu.
  
La investigació l'ha dirigit el Jutjat d'Instrucció número 26 de Barcelona i la Fiscalia Provincial d'Odi i Discriminació i ha servit per identificar també set persones més, una d'elles menor d'edat, que han estat denunciades per la seva participació en la pallissa.

Els detinguts passaran a disposició judicial avui acusats d'un delicte de lesions amb els agreujants d'abús de superioritat i de motivació ideològica, mentre que la investigació continua oberta perquè encara hi ha diversos autors de l'agressió pendents d'identificar.

Anar al contingut