El City abans del partit contra el Watford (@ManCity)

David Silva guia el City a una còmoda victòria davant del Watford

El Tottenham acaba la jornada victoriós gràcies a Fernando Llorente

David Silva ha tornat als terrenys de joc i ha portat al Manchester City a una còmoda victòria davant del Watford (3-1) per consolidar el seu avantatge a la Premier i frustrar les expectatives de perseguidors com el Tottenham, que ha guanyat gràcies a Fernando Llorente.

La lluita pel descens ha acaparat també l'esforç per la permanència, de la que van sortir beneficiats el Crystal Palace i el West Ham, i va complicar encara més al West Bromwich i al Swansea, a la cua de la classificació.

El retorn de David Silva va encoratjar al Manchester City. El canari, absent per motius personals de les darreres convocatòries, va tornar a formar part del seu onze. El seu darrer partit va ser el 23 de desembre davant del Bournemouth. No va jugar els dos següents, davant del Newcastle el 27 i del Crystal Palace el 31 de desembre.

Va tornar Silva i es va retrobar amb la victòria del quadre de Guardiola, que va empatar a Londres diumenge (0-0). Va marcar el ritme del seu equip i va ser l'artífex de les jugades que van suposar els dos primers gols del homes de Guardiola.

Abans del primer minut de joc va arribar el primer, Silva va obrir joc cap a Leroy Sané que va enviar la pilota a Raheem Sterling, que va marcar el primer.

El segon va ser gairebé al quart d'hora de partit, David Silva va centrar a Kevin de Bruyne. La pilota per part del belga va ser enviada a la seva pròpia porteria pel seu compatriota Christian Kabasele.

Sergio Agüero va fer el tercer en la segona part. De Bruyne va enviar la pilota a l'àrea petita i el porter brasiler Heurelho Gomes va fallar. No va retallar i va deixar la pilota als peus del "Kun" que només va haver d'empènyer la pilota a la xarxa.

El City avantatja en quinze punts  al Manchester United i en disset al Chelsea, que té un partit pendent. En divuit al Liverpool i en vint-i-dos al Tottenham, que va recuperar la cinquena plaça amb els tres punts aconseguits a Swansea (0-2) gràcies a Fernando Llorente.