Actualitat grana

David Garcia és dubte contra el Saragossa al Nou Estadi per una forta contusió a la cama esquerra

Paco Flores viurà aquest diumenge un partit especial al Nou Estadi, ja que s'enfronta amb un dels seus exequips, el Saragossa, en un matx crucial per als granes. Flores ha convocat 19 jugadors, després que David Garcia, amb una forta contusió a la cama esquerra, sigui seriós dubte. Makukula ha quedat fora de la llista per decisió tècnica i els únics davanters seran Rubén Castro i Portillo. A les files del Nàstic destaca el retorn del porter Rubén Pérez després de tres mesos d'absència per problemes a l'esquena.

Actualitzat

L'equip grana viurà aquest diumenge un nou partit dramàtic i ben complicat. Arriba al Nou Estadi el Saragossa, un dels exequips de Paco Flores i que ara mateix es troba de ple en la lluita per les places a la Champions. Una setmana més, els granes tenen un contratemps d'última hora. David Garcia és seriós dubte per un cop que s'ha fet a l'entrenament d'aquest matí, per la qual cosa Flores s'ha vist obligat a convocar 19 homes. Torna a la llista el porter Rubén Pérez, tres mesos després de lesionar-se, també el davanter Rubén Castro, que no va poder jugar per contracte contra el seu equip propietari, el Dépor, i els sancionats Matellán i Campano. Ha quedat fora dels elegits Hariza Makukula per decisió tècnica.

Segons s'ha pogut veure en els entrenaments d'aquesta setmana, Flores podria introduir com a novetats a les mitges puntes Tobias Grahn i Gil, acompanyats de Campano. Portillo, per la seva banda, seria l'únic davanter.

Exentrenador del Saragossa

Paco Flores s'enfrontarà amb el Saragossa, l'equip que va salvar del descens la temporada 2002-2003. Era la primera experiència de l'entrenador català lluny de l'Espanyol, i se'n va sortir prou bé, almenys a curt termini. La temporada següent, les coses no van anar tan bé. Les relacions de l'entrenador amb els directius del club no eren bones, i Flores va acabar substituït per Víctor Muñoz, que va fer el Saragossa campió de Copa. Diumenge, Flores haurà de superar els seus antics pupils per acostar el Nàstic a la salvació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut