Futbol

Cues a les taquilles del Nou Estadi per comprar entrades de cara al crucial Nàstic-Osasuna

L'equip tarragoní és a només un punt de l'ascens directe a Primera quan falten tres jornades per acabar la temporada, i es preveu un ple total a la graderia per donar suport al conjunt de Vicente Moreno

Actualitzat

Durant tot el matí, a Tarragona hi ha hagut molt moviment a les oficines del Nàstic. No han deixat d'imprimir entrades i més entrades per al decisiu partit de d'aquest dimecres al Nou Estadi, contra l'Osasuna.

És crucial per refermar les aspiracions dels grana. L'equip tarragoní està a només un punt de l'ascens directe. Només falten tres jornades per acabar la temporada, i el Nàstic somia amb tornar a Primera.

El tècnic del Nàstic Vicente Moreno té dubtes en l'onze inicial que saltarà al camp contra un Osasuna també amb aspiracions d'ascens per la lesió de Gerard Valentín. Madinda, amb tota probabilitat, formarà d'inici al costat de Sergio Tejera en el doble pivot.

"Volem entrar en la història del Gimnàstic de Tarragona", ha manifestat en la prèvia del partit Vicente Moreno que ja no es conforma amb la promoció d'ascens i marca com a objectiu prioritari pujar a Primera com un dels dos primers classificats.

La sorprenent derrota del Leganés el cap de setmana passat per 2-3 contra l'Osca, i la victòria del Nàstic a La Romareda per 0-1, fan que a l'entorn del club tarragoní s'hagi desencadenat l'eufòria i es preveu un ple total a les grades del Nou Estadi.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut