Futbol

Comença la dotzena edició del MIC, on es disputaran més de 500 partits de futbol a la Costa Brava

Catalunya té, sens dubte, el millor torneig de formació, el MIC, una competició que reuneix més de 200 equips de 39 països. Els principals clubs internacionals tiren la xarxa aquests dies a les diferents seus de la Costa Brava amb l'esperança de pescar el Messi del futur.

Actualitzat
En el MIC -Mediterranean International Cup- hi participen joves promeses del futbol mundial, i, com van fer en el seu dia Cesc, Messi, Coutinho o Neymar, formen part de la nova fornada de participants del MIC, un torneig que any rere any es converteix en un dels millors aparadors futbolístics. A més, participar en el MIC els permetrà jugar contra uns equips als quals, d'una altra manera, no s'haurien pogut enfrontar.

L'exjugador del Barça Julio Alberto ha estat l'encarregat d'encendre el peveter d'aquesta edició. La cerimònia de benvinguda ha continuat amb el partit inaugural entre els juvenils de la selecció del Brasil i de la Fundació Esportiva Palamós.

Fins diumenge, es disputaran un total de 530 enfrontaments -524 en categoria masculina i 6 en la femenina-, dels quals 77 seran en Futbol7 i la resta, en Futbol11. El canal Esport3 emetrà diumenge les finals.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut