Futbol

Cesc diu que si estigués al Barça recomanaria el fitxatge d'Arsène Wenger

Cesc Fàbregas ha passat pel "Gol a gol" de TV3 i s'ha desfet en elogis al seu tècnic a l'Arsenal, Arsène Wenger. El jugador català ha arribat a dir que si estigués al Barça no dubtaria a recomanar el seu fitxatge pel club blaugrana: "És el millor entrenador que he tingut mai i, com més temps tingui per treballar al seu costat, més aprendré", ha afegit. Cesc també ha contestat Txiki Begiristain, que la setmana passada va dir que la filosofia del Barça era apostar pels joves que es quedaven al filial, com Messi, i no pels que marxaven fora: "Em sembla perfecte, però cadascun ha d'escollir el seu camí. Jo sóc el primer a alegrar-me per Messi, perquè vaig jugar amb ell, per Bojan, que és un gran xaval, o per Giovani."

Actualitzat

Cesc prefereix "no pensar" com li hauria anat a la capital catalana de no haver marxat a Londres, però no es penedeix d'haver-se'n anat, "perquè estic en un club fantàstic i tinc uns companys i un entrenador fantàstics". El seu contracte el lliga a l'Arsenal fins a l'any 2014, però el d'Arenys de Mar diu que el futur és impredictible i no s'ha volgut pronunciar sobre la possibilitat de tornar a can Barça. A més, ha qualificat de "gran mentida" que deixés el Barça el 2004 per culpa de Joan Laporta, qui, després de ser elegit president, hauria decidit mirar a altre costat en lloc de retenir el jugador.

Finalment, Cesc ha parlat del seu excompany Thierry Henry, del qual ha dit que ha de jugar "de 9 i no a la banda esquerra" per millorar el seu rendiment amb el Barça. Per cert, que el desig del català és tornar a enfrontar-se amb els de Rijkaard a la final de la Lliga de Campions per passar comptes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut