El pilot de F1 Carlos Sainz Jr.
El pilot d'F1 Carlos Sainz Jr.
Fórmula 1

Carlos Sainz es perd el GP de l'Aràbia Saudita

Ferrari ha anunciat que el madrileny té una apendicitis

Redacció Digital Esport3Actualitzat

Carlos Sainz no disputarà el GP de l'Aràbia Saudita a causa d'una apendicitis. El madrileny no podrà gaudir del segon premi de Fórmula 1 de la temporada. La notícia ha sorgit mitjançant un comunicat a les xarxes socials de Ferrari on s'anuncia la necessitat d'una cirurgia immediata.

El pilot, indisposat des de dimecres, ja ha estat intervingut i es troba descansant a l'hospital. Sainz es perd la qualificació d'avui i la carrera que es disputarà demà. La notícia ha agafat per sorpresa els aficionats del madrileny perquè ahir va córrer en els lliures amb uns temps competitius.


S'ho pren amb filosofia

El mateix pilot ha fet broma perquè el seu pare va viure la mateixa situació amb la seva edat aproximadament:

 

El substitut de Carlos Sainz

El seu substitut serà l'anglès de 18 anys Oliver Bearman. El jove de l'acadèmia Ferrari es converteix en el 97è pilot a competir per l'escuderia italiana a la Fórmula 1.

En el pitjor moment

L'afecció li arriba a Sainz en el pitjor moment de la temporada. L'inici magistral del madrileny va meravellar el món de l'automobilisme en la seva actuació a Bahrain. El pilot va quedar per damunt del seu company d'equip en una carrera en què el va avançar dues vegades i va acabar en el podi.

Anar al contingut