El vicepresident de l'Espanyol ha participat en l'Aplec de Penyes a Blanes (@rcdespanyol)
Espanyol

Carlos García Pont: "Rubi pensa sempre en futbol, estimula la gent"

El vicepresident assegura que estan treballant en futures incorporacions per a la temporada que ve

Actualitzat

El vicepresident primer de l'Espanyol, Carlos García Pont, ha afirmat a l'Aplec de Penyes de Blanes que Rubi, nou entrenador de l'equip, "pensa sempre en futbol, és una persona de treball i estimula i fa créixer la gent".

El directiu ha reconegut que el tècnic era a la llista de candidats des de l'inici. "Ens fa especial il·lusió que s'incorpori perquè ha viscut l'Espanyol. Té la garantia de la seva història per fer un club més gran, i confia en el planter", ha dit.

Les negociacions amb Rubi han transcorregut amb fluïdesa, segons ha comentat el vicepresident. "Per a un entrenador com Rubi, l'Espanyol és un projecte que fa molta il·lusió. El club és un caramel a la porta d'un col·legi", ha dit. Sobre futures incorporacions, García Pont ha explicat que des dels despatxos de l'RCDE Stadium es treballa per fer l'equip més competitiu possible: "Estem centrats en això. Acabem de començar i això no acaba fins al 31 d'agost".

Qüestionat pel perfil de les futures incorporacions, el vicepresident ha mantingut que "les llistes estan sobre la taula i ens hi estem esforçant". "El bo, bonic i barat és imprescindible en aquest país", ha fet broma.

El vicepresident ha fet aquestes declaracions en un dia especial per a l'afició perica, que s'ha reunit a Blanes en la clàssica trobada anual. Una cita on s'han reunit uns 1.100 penyistes i socis de l'Espanyol.

 

Anar al contingut