Futbol

Carlo Ancelotti podria tenir les hores comptades al Madrid

El tècnic italià és conscient que el partit contra el Getafe podria ser l'últim a la banqueta del Madrid. Tot i això també s'especula que la seva continuïtat al club podria passar per la desvinculació del Madrid d'alguns dels homes de confiança

Actualitzat

El tècnic italià del R. Madrid, ha protagonitzat aquest divendres una de les rodes de premsa més esperades abans d'un partit. Un partit que els blancs juguen a casa contra el Getafe a les 20.30 dissabte, que és l'últim de la temporada i que podria ser l'últim de Carlo Ancelotti a la banqueta.

Tot i que Ancelotti és conscient que la seva continuïtat penja d'un fil, ell pensa que continuarà al club: "El club ho està avaluant tot, com és normal, i prendrà la decisió bona per a mi. Tinc la confiança i les ganes per continuar en aquest club", explica Ancelotti. Fins i tot s'especula que una de les claus de la continuïtat del tècnic al Madrid podria passar per la desvinculació del club d'alguns dels seus homes de confiança, com el preparador físic i l'entrenador de porters.

"Encara no he parlat amb el club ni ells amb mi, segueixo pensant ser l'entrenador del Reial Madrid fins que no em comuniquin alguna cosa diferent. Això no ha passat encara, crec que diumenge o dilluns després del partit en podem parlar", ha explicat Ancelotti.

Rumorologia, n'hi ha molta, una de les notícies que més criden l'atenció és la que parla d'una presumpta trucada de Berlusconi a Ancelotti per tornar a Milà a dirigir l'equip que ja havia portat des del 2001 fins al 2009, segons "La Gazzetta dello Sport".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut