El president del consell directiu del Bayern Karl-Heinz Rummenigge entrega a Ancelotti un ram de flors pels seus 1.000 partits com a entrenador (EFE)
Futbol

Carlo Ancelotti celebra amb golejada els seus 1.000 partits com a entrenador

Els jugadors del Bayern han regalat vuit gols al seu tècnic, que, contra l'Hamburg, complia el seu partit 1.000. Ancelotti ha guanyat tres Lligues de Campions, dues amb el Milan i una amb el Reial Madrid.

Actualitzat

L'entrenador italià Carlo Ancelotti ha celebrat els seus 1.000 partits a la banqueta amb una golejada del seu equip, el Bayern de Munic per 8-0 davant l'Hamburg. 

Ancelotti ha guanyat com a entrenador tres vegades la Lliga de Campions, dues vegades amb l'AC Milan i una amb el Reial Madrid. A més ha estat campió italià amb el Milan, campió francès amb el París St.Germain, i campió anglès amb el Chelsea. Amb el Reial Madrid no va aconseguir guanyar la lliga espanyola però sí la Copa del Rei. La cursa d'entrenador d'Ancelotti va començar el 27 d'agost de 1995 amb la Reggiana, 0-0 contra el Palerm.

"Estic content d'haver arribat als mil partits i estic a punt per dirigir mil més", ha dit l'entrenador, que assegura recordar-se de cada un dels partits que ha dirigit. El president del Consell Directiu del Bayern, Karlheinz Rummenigge, ha dit avui que els equips d'Ancelotti solen tenir un impuls especial a la primavera, just en el moment més important de la temporada. "Quan comença a fer calor i les plantes comencen a florir, aquest és el moment d'Ancelotti", ha assegurat Rummenigge.

El Bayern d'Ancelotti marxa líder de la Bundesliga, amb cinc punts d'avantatge sobre el segon classificat, és a quarts de final de la Copa d'Alemanya i té un peu posat a quarts de la Lliga de Campions, després de golejar per 5-1 a l'Arsenal en l'anada de vuitens de final.

Anar al contingut