Barça

Bernd Schuster: "El que vaig viure a Barcelona no ho oblidaré mai a la vida"

L'alemany repassa la seva etapa amb la samarreta blaugrana en el nou programa d'entrevistes de Lluís Canut "Quan s'apaguen els llums"

Actualitzat

Bernd Schuster ha tornat al Camp Nou quan estan a punt de complir-se ni més ni menys que 37 anys del seu debut blaugrana. I Schuster ho ha fet amb Lluís Canut que l'ha entrevistat en el nou programa del Departament d'Esports de TV3 "Quan s'apaguen els llums".

L'exblaugrana ha repassat la seva etapa al FC Barcelona on assegura que el que hi va viure "no ho oblidaré mai a la vida" i on confirma que s'hi ha sentit "com Déu". Va debutar amb la samarreta blaugrana el 16 de novembre de 1980 en un Barça - Atlètic de Lliga que va acabar 4 a 2, tenia 20 anys i va jugar durant set temporades amb el Barça, fins a la temporada 1986-87.

"Quan vaig sortir del vestidor i vaig pujar les escales per trepitjar la gespa em vaig dir a mi mateix: "Ja ets on vols ser". Em va impressionar molt l'himne. Ho tinc clar, va ser amor a primera vista. Hi va haver un enamorament sobtat", explica Schuster del dia del seu debut. I amb el temps "vaig entendre que el Barça és més que un club per l'afició, pel camp, la ciutat ... Aquí tot era de la talla XXL".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut