Benzema i Valbuena, en una imatge d'arxiu amb la selecció francesa
Futbol internacional

Benzema rebutja fer les paus amb Mathieu Valbuena: "Guarda't la mà"

El jugador del Fenerbahçe havia assegurat aquest diumenge en una entrevista a "Le Parisien" que, en cas de creuar-se amb Benzema, li donaria la mà, però el davanter francès del Reial Madrid ha refusat l'oferiment

Actualitzat

El davanter francès del Reial Madrid Karim Benzema ha rebutjat fer les paus amb el seu excompany de la selecció francesa Mathieu Valbuena, a qui suposadament va contribuir a fer xantatge amb un vídeo de contingut sexual. El jugador del Fenerbahçe turc havia assegurat aquest diumenge en una entrevista a "Le Parisien" que, en cas de creuar-se amb Benzema, li donaria la mà. Benzema, però, ha estat contundent a l'hora de rebutjar el seu oferiment.
   
"Guarda't la mà", ha escrit el jugador blanc al seu compte d'Instagram, en la qual inclou l'extracte de l'entrevista en la qual Valbuena apareix disposat a llimar les seves diferències. Benzema no ha tornat a ser convocat amb la selecció de França des que el 2015 va ser imputat per complicitat en el presumpte xantatge.

 


  
L'agost passat, la Cort d'Apel·lació de Versalles, als afores de París, va ratificar l'aixecament del control judicial que s'havia imposat al davanter del Reial Madrid, el que va implicar que podia tornar a reprendre els contactes amb la resta d'imputats del cas.
Anar al contingut