Arda va ser expulsat al minut 76 després d'una forta entrada a Ramos (Reuters)

Arda Turan, molt crític amb l'àrbitre del Juventus-Reial Madrid després de la no-expulsió de Carvajal

Arda va ser expulsat per doble targeta groga al Reial Madrid-Atlètic de quarts de final, quan el partit anava encara 0-0. El partit va finalitzar 1-0 amb un gol a última hora de Chicharito, que va donar al Reial Madrid la classificació per a les semifinals de la Lliga de Campions.

Xavi VegasActualitzat

"L'àrbitre que em va ensenyar a mi la groga té el mateix criteri que l'àrbitre que no li ensenya groga a Carvajal?" Aquesta va ser la frase que l'atlètic Arda Turan va penjar al seu compte de Twitter, durant el partit entre la Juventus i el Reial Madrid. Dani Carvajal no va veure la targeta groga després de cometre el penal sobre Tévez que va donar lloc al 2-1. Posteriorment, sí que va ser amonestat per una entrada a Álvaro Morata. Aquest va ser el moment en què el jugador turc de l'Atlètic va llançar el missatge en la seva llengua materna:

La targeta groga de la polèmica

Arda va ser expulsat per doble groga en el partit davant el Reial Madrid. La primera la va veure al minut 33 per una falta sobre Toni Kroos i la segona, al minut 76, per una entrada amb la planxa sobre Sergio Ramos. Fins aquest instant, el partit anava 0-0. Dilluns passat Diego Simeone va assenyalar aquesta acció com un punt d'inflexió en l'eliminatòria: "Segurament l'expulsió d'Arda va generar un estat diferent en el que restava del partit perquè el partit es decantés a favor del Madrid."