Arbilla durant la sessió de preparació d'aquest matí
Espanyol

Arbilla torna a entrenar-se amb el grup després de l'operació al tendó d'Aquil·les

El defensa Arbilla ha tornat a entrenar-se amb el grup després de 7 mesos d'absència per lesió. En canvi, Thievy no s'ha entrenat per un problema dental

Actualitzat

Pendents encara de noves incorporacions, com va reconèixer ahir el director esportiu Àngel Gómez, i també de donar sortida a alguns jugadors, l'Espanyol continua la seva posada a punt.

Aquest dimarts l'equip torna a fer doble sessió. Un dels jugadors que vol marxar és Álex Fernández, que ha tingut permís per negociar amb altres equips en l'últim cap de setmana. Ahir ja es va reincorporar al grup. Altres casos són els de Fuentes, Clerc, Salva Sevilla, Ciani o Thievy, que ahir no es va entrenar per una urgència dental i que avui ha estat baixa pel mateix motiu.

Aquest matí, Arbilla ha tornat al grup per primer cop després de l'operació de l'abril per una tendinopatia al tendó d'Aquil·les de la cama dreta.

En la roda de premsa ha comparegut davant els mitjans el recent fitxatge Roberto Jiménez, que es mostra molt esperançat amb la nova temporada pel nivell dels jugadors que s'està formant.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut