Federer celebra la victòria contra Thiem (EFE)
Tenis

Federer es desfà de Thiem en dos sets i manté esperances a la Copa Masters

El suís s'ha imposat a l'austríac sense problemes per 6-2 i 6-3 i es jugarà l'accés a les semifinals contra Kevin Anderson, botxí de Kei Nishikori

Actualitzat

Després de la inesperada derrota contra Kei Nishikori, Roger Federer ha aconseguit la primera victòria en les finals de l'ATP de Londres, en imposar-se en dos sets a l'austríac Dominic Thiem.

El suís no s'ha deixat sorprendre i ha sortit molt concentrat. Ha guanyat el primer set per 6 a 2 i en el segon ha aconseguit aviat un trencament, cosa que li ha permès sentenciar per la directa amb un 6 a 3. El partit ha donat una hora i 6 minuts. Federer es jugarà la classificació en l'últim partit contra Kevin Anderson, i si es classifica per a les semifinals serà la quinzena vegada que ho aconsegueix.

Precisament, Anderson s'ha mostrat intractable en el segon partit de la Copa Masters de Londres i ha sumat la segona victòria de la fase de grups. El sud-africà s'ha imposat clarament a Kei Nishikori, que no li ha aguantat el ritme i tan sols li ha pogut guanyar un joc.

Després de guanyar en dos sets Dominic Thiem en el primer partit, Anderson arribava a aquesta segona jornada en un bon moment i ho ha confirmat contra Nishikori. Anderson no ha cedit cap joc en el primer set i ha guanyat 6-0 després de poc més de mitja hora. El sud-africà ha pogut mantenir el ritme en el segon set i ha tornat a imposar-se per un clar 6-1.

Amb aquesta victòria, Kevin Anderson gairebé sentencia el pas a les semifinals, tot i que encara no és definitiu després de la victòria de Federer contra Thiem en dos sets. El japonès Nishikori, per la seva banda, es queda amb una victòria i una derrota després d'haver superat Federer en el primer partit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut