Carlo Ancelotti a la sala de premsa del Reial Madrid. (Foto: EFE)
Reial Madrid

Ancelotti tornarà a deixar Casillas a la banqueta

Carlo Ancelotti ha avançat en roda de premsa que Diego López tornarà a ser el titular davant l'Athletic Club, però ha dit que Casillas tindrà "una oportunitat" pròximament. L'italià no vol parlar de Bale mentre no hagi arribat. Sobre el partit de Lliga, el veu com el punt de partida per "començar a jugar bé".

Actualitzat
Després de dues victòries contra el Betis i el Granada que van resultar poc convincents pel que fa al joc de l'equip, l'entrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, s'ha marcat "l'objectiu de començar a jugar bé i amb intensitat" en el partit d'aquest diumenge contra l'Athletic Club de Bilbao.

"No serà fàcil", ha reconegut en la roda de premsa prèvia. "Ells han començat bé la temporada guanyant els dos primer partits. I tenen un entrenador molt seriós i molt professional; el conec bé", ha dit sobre Ernesto Valverde.

L'italià també s'ha hagut de referir als dos temes més candents de l'actualitat blanca: Iker Casillas i Gareth Bale.

Sobre el porter i capità, ha confirmat que tornarà a ser suplent aquest diumenge. Diego López manté la titularitat, però, malgrat això, el tècnic ha deixat caure un missatge optimista per a Casillas, en assegurar que li donarà "una oportunitat, pròximament".

Sobre aquest extrem, no ha volgut aclarir si Casillas pot convertir-se en el titular per a la Lliga de Campions i la Copa del Rei, mentre que López ho seria en la Lliga estatal.

Ancelotti ha fet constar que ha parlat amb Casillas sobre la situació i que aquest l'entén, per la qual cosa no veu cap perill que el porter vulgui marxar del club. "Amb nosaltres no n'ha parlat, de marxar", ha argumentat.

Pel que fa a Bale, encara s'ha mostrat prudent: "Tothom sap que és un gran jugador, però jo parlo dels que treballen amb mi i aquest encara no ho fa".

A més de l'arribada del futbolista gal·lès, el Reial Madrid encara té pendent de tancar el capítol de baixes. Ancelotti ha descartat la idea que Mesut Özil pugui deixar el club i ha desitjat que es gestioni el "fi de cicle" de Kaká com el brasiler "es mereix".
Anar al contingut