Fórmula 1

Alonso estrena l'R28 a Xest a l'espera que arribin els Ferrari i McLaren aquest dimarts

Fernando Alonso ja ha pogut començar a comprovar les prestacions del seu R28. Al circuit de Xest, un cop ha marxat la boira, l'asturià ha fet 39 voltes al traçat, i ha rebaixat el seu millor crono a un minut, 13 segons i 027 mil·lèsimes. Amb tot, encara és d'hora per treure'n conclusions, ja que Alonso només ha coincidit sobre l'asfalt amb el pilot provador de Williams, Nico Hulkenberg. Aquest dimarts, en canvi, el nou Renault ja es podrà comparar amb els nous Ferrari i McLaren.

Actualitzat

Per fi Fernando Alonso ha pogut posar en marxa l'R-28 sobre l'asfalt d'un circuit. Xest ha estat el primer testimoni de com roda el nou vehicle de Renault, en què l'asturià batallarà contra els Ferrari i els McLaren per aconseguir el tricampionat. El circuit n'ha estat testimoni i també els 6.400 espectadors que hi han assistit i no s'han volgut perdre l'estrena. Al principi, semblava que la boira volia fer boicot a la jornada, però de mica en mica ha anat desapareixent, tot i que ha obligat a retardar dues hores la imatge més esperada del dia: la d'Alonso al volant de l'R-28.

En el primer dia a Xest, Alonso ha treballat durant cinc hores amb el nou monoplaça. La setmana passada a Jerez, encara va conduir un cotxe híbrid de Renault del 2007 i 2008, en què tot i això va fer el millor temps. Aquest dilluns a l'asfalt només ha coincidit amb Nico Hulkenberg, provador de Williams, ja que fins dimarts no es trobarà amb la resta d'escuderies, excepte Super Auguri, que s'entrenaran al circuit Ricardo Tormo. Williams també ha aprofitat per treure el nou FW30 a la pista.

Anar al contingut