Leno ha estat el porter titular d'Alemanya en detriment del blaugrana Ter Stegen (EFE)
Futbol internacional

Alemanya pateix per derrotar Austràlia en el seu debut a la Copa Confederacions (3-2)

Amb el blaugrana Ter Stegen a la banqueta, el porter del Leverkusen Leno ha estat titular en el lloc del lesionat Neuer i no ha estat gaire encertat en els dos gols australians

Debut discret de la selecció alemanya, actual campiona del món, a la Copa Confederacions. Els homes de Joachim Löw s'han imposat per la mínima a Austràlia per 3 a 2 en partit de la primera jornada del grup B disputat a l'estadi Fisht de Sotxi. Amb el blaugrana Ter Stegen a la banqueta, el porter del Leverkusen Leno ha estat titular en el lloc del lesionat Neuer. Malgrat no tenir una bona actuació, ja que no ha estat gaire encertat en els dos gols australians, els alemanys s'han acabat imposant amb més patiment del previst.

Lars Stindl ha inaugurat el marcador amb un gol matiner en el minut 5, però Tom Rogic, en el 41, ha fet l'empat en un xut llunyà que s'ha empassat Leno. En l'última jugada de la primera part, Julian Draxler, de penal, ha tornat a avançar Alemanya i, en l'inici de la represa, Leon Goretza ha encarrilat el triomf amb el tercer.

Quan el duel semblava sentenciat, Austràlia ha tornat a reduir distàncies en el minut 58 amb un gol de Tomi Juric, que ha establert el definitiu 3 a 2 després que el VAR donés per vàlida la seva diana. Amb aquesta victòria en el seu debut, Alemanya suma tres punts, els mateixos que Xile, que ahir es va imposar al Camerun per 2 a 0.