Alcaraz confessa la seva tempestuosa relació amb les xarxes socials després de passar ronda a Indian Wells
Carlos Alcaraz a Indian Wells
TENIS

Alcaraz confessa la seva tempestuosa relació amb les xarxes socials després de passar ronda a Indian Wells

S'enfrontarà a quarts d'Indian Wells amb Zverev, el seu botxí a la mateixa ronda de l'Open d'Austràlia

Redacció Esport3Actualitzat

Carlos Alcaraz s'ha classificat aquesta nit per als quarts de final d'Indian Wells guanyant l'hongarès Fábián Marozsán (n. 58) per 6-3 i 6-3. Només ha necessitat 75 minuts per desfer-se del jugador hongarès que el va vèncer l'any passat a la tercera ronda del Masters 1000 de Roma.

Ara s'enfrontarà per una plaça a semifinals amb l'alemany Alexander Zverev. En el duel particular entre tots dos, Zverev avantatja el tenista murcià per 5 victòries a 3. El número dos del món és el vigent campió d'Indian Wells i màxim favorit per guanyar el torneig després de la sorprenent eliminació del número 1 del món, Novak Djokovic.

El vencedor de l'Alcaraz-Zverev podria creuar-se a semifinals amb Sinner (n. 3), que travessa un moment excel·lent i que es va proclamar campió aquest any de l'Open d'Austràlia i de Rotterdam.

La relació amb les xarxes

Carlitos va fer després de la victòria una interessant reflexió sobre la seva relació amb les xarxes socials. El número dos del món havia confessat amb anterioritat: "Soc un noi que de vegades miro massa el mòbil i m'afecten molt les coses de fora." En aquest sentit va apuntar:

"Les xarxes socials tenen un impacte molt important en els tenistes i en els esportistes en general. Hi ha molts jugadors que no hi pensen o a qui no els afecten negativament, però n'hi ha d'altres als quals els comentaris negatius els afecten de forma molt, molt dolenta. Jo intento no pensar en res d'això."

"Intento no veure tots els comentaris, però crec que és una cosa de la qual no ens podem amagar. Hi ha molta gent que et comentarà coses boniques i positives, d'altres et comentaran coses dolentes, i això no estem en posició de poder controlar-ho. Simplement hem de bregar amb això de la millor manera possible, i és el que estic intentant fer ara mateix."

Anar al contingut