Espanyol

Aguirre colla els seus jugadors amb una llarga sessió d'entrenament de més de dues hores

L'Espanyol ha tornat a la feina després del descans de dimarts. Javier Aguirre ha programat una sessió llarga que ha durat més de dues hores amb les úniques absències dels jugadors internacionals. David López, que no va poder jugar contra el Sevilla per sanció, tornarà amb tota probabilitat a l'equip.

Actualitzat

L'Espanyol ha tornat a la feina després del descans de dimarts. Javier Aguirre ha programat una sessió llarga que ha durat més de dues hores amb les úniques absències dels jugadors internacionals. David López, que no va poder jugar contra el Sevilla per sanció, tornarà amb tota probabilitat a l'equip. El centrecampista de Sant Cugat és una peça clau en els esquemes de l'entrenador mexicà.

Després de la ratxa negativa que ha portat l'equip a perdre sis dels últims vuit partits que ha disputat i que el tècnic fos ratificat pel president Joan Collet, ara es tracta de recuperar el camí de les victòries. El pròxim partit és el diumenge 24 contra el Rayo Vallecano, un duel clau per allunyar-se de la zona baixa de la classificació.

David López: "No hem d'encendre les alarmes"

David López, l'encarregat de passar per la sala de premsa, ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat a l'afició espanyolista tot i la mala ratxa de l'equip a la Lliga. "No hem d'encendre les alarmes, no és per tant, estem en un lloc còmode en la classificació i tenim punts per estar tranquils", ha assegurat.

El futbolista de Sant Cugat, en aquest sentit, ha mostrat el seu suport a l'entrenador, Javier Aguirre: "Tinc plena confiança en el tècnic i en tota la plantilla. S'han escoltat crítiques molt dures, però no és el moment de parlar ara d'això". La pròxima jornada l'Espanyol s'enfrontarà amb el Rayo, a Vallecas. "Perdre seria un cop bastant dur. És un rival que està a la zona de descens i hem de pensar en que anem a guanyar, a pels tres punts. Ara tenim aquestes dues setmanes (per la parada de Lliga) per fer les coses bé", ha explicat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut