El Barça tanca l'any amb una victòria còmoda contra el Còrdova (5-0)

El Barça ha tancat l'any amb un triomf còmode davant els andalusos. Pedro, Luis Suárez, Piqué i Messi (2) han fet els gols dels de Luis Enrique

El Barça ha derrotat el Còrdova per 5-0 en partit corresponent a la 16a jornada de la Lliga BBVA. Pedro, Luis Suárez, Piqué i Messi (2) han fet els gols dels de Luis Enrique.

Montoya, que ja va disputar els 90 minuts contra l'Osca, ha tornat a ser el lateral dret titular. Neymar, que ha entrat a la convocatòria, ha esperat torn a la banqueta i Pedro ha acompanyat Messi i Luis Suárez en atac. El canari ha obert el marcador ben aviat en aprofitar una passada de Rakitic. Els de Luis Enrique han fet el més complicat i s'han relaxat.

Monopoli blaugrana de la pilota (74% de possessió en la primera part) però circulació excessivament lenta. Luis Suárez ha disposat d'una bona oportunitat en el minut 11, però el Còrdova ha perdut la timidesa i ha començat a arribar a l'àrea de Bravo. Un contraatac de Ghilas i dos xuts desviats de Borja García i Cartabia han estat el més perillós que ha proposat l'equip de Djukic. Abans del descans, dues bones intervencions del porter Juan Carlos han evitat els gols d'Alba i Piqué.

Primer gol a la Lliga de Luis Suárez

En el minut 52, Pedro ha assistit Luis Suárez i l'uruguaià ha marcat el 2-0, el seu primer gol a la LLiga BBVA. Poc després, un xut llunyà de Rakitic s'ha estavellat al pal. Amb el triomf blaugrana al sac, el matx s'ha ensopit. El Còrdova, que només ha guanyat un partit aquesta temporada, s'ha limitat a defensar i el Barça, a deixar córrer els minuts.

En els últims minuts, però, Piqué, de cap, i Messi, per dues vegades amb la dreta, han segellat el marcador. Un 5-0 excessiu pels mèrits del Barça però que reflecteix la diferència de nivell de les dues plantilles.