Futbol

José Mourinho: "Bojan Krkic és l'únic jugador que ha estat a punt de matar-me d'un atac de cor"

El tècnic del Chelsea ha recordat el gol en fora de joc que va marcar Bojan al partit de semifinals de la Champions del 2010 entre l'Inter i el Barça al Camp Nou. Un gol que, segons el portuguès, li va estar a punt de provocar un atac de cor

Actualitzat

L'entrenador del Chelsea José Mourinho s'ha desfet en elogis cap a Bojan Krkic durant la roda de premsa prèvia al partit que jugaran dilluns l'Stoke City i el Chelsea.

El portuguès ha sorprès a tothom quan ha explicat que el de Linyola és l'únic jugador que ha estat a punt de matar-lo d'un atac de cor. Mourinho ha assegurat que durant el partit de semifinals de la Champions del 2010 que enfrontava a l'Inter amb el Barça al Camp Nou, un gol de Bojan en fora de joc va estar a punt de costar-li la vida: "Bojan és l'únic jugador que ha estat a punt de matar-me d'un atac de cor. A l'últim minut del Barça-Inter, a les semifinals de la Champions League, marca un gol increïble en fora de joc. Jo miro a banda i banda, i estava en fora de joc".

L'exentrenador del Madrid no ha dubtat a mostrar tot el seu respecte pel davanter català, del qual ha dit que és un "jugador molt perillós", i que "s'està adaptant bé a la Premier, una lliga molt difícil per a un davanter".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut