Fernando Morientes en una imatge d'arxiu (Foto: ABC)

Fernando Morientes torna a jugar en un partit de la Primera Regional madrilenya

Fernando Morientes, exdavanter internacional d'equips com Saragossa, Reial Madrid, Mònaco, València, Liverpool i Marsella, ha tornat al terreny de joc amb 38 anys amb el DAV Santa Anna, de la Primera Regional madrilenya.

Fernando Morientes, que ja ha tingut l'oportunitat de dirigir durant dues temporades al Juvenil B del Reial Madrid, va tornar al terreny de joc aquest diumenge al Poliesportiu Santa Anna davant el Fundació Recordo, al que va derrotar per 1-0. El Santa Anna és el líder del grup 1 de Primera regional i està en disposició de recuperar la categoria de Preferent perduda l'any passat.

L'ex internacional va jugar la primera part amb el dorsal '9', i va demostrar que encara conserva la seva qualitat en el joc, tot i que no va marcar cap gol. La victòria va ser per al seu equip gràcies al gol d'Álvaro Porter a sis minuts del final.