Alonso abandona el box de Ferrari, en una imatge de fa poc. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Tot a punt perquè McLaren faci oficial aquest dijous el fitxatge de Fernando Alonso

L'equip McLaren ha convocat la premsa dijous a la seva seu de Woking, al Regne Unit, i podria anunciar el nom dels seus pilots per a la pròxima temporada

Actualitzat

L'equip McLaren ha convocat la premsa dijous a la seva seu de Woking, al Regne Unit, per anunciar el nom dels seus pilots per a la pròxima temporada. Segons comunica, per un "important i exclusiu acte". Tot indica que d'entrada confirmaria el fitxatge de Fernando Alonso, que ja va anunciar que deixava Ferrari després de cinc anys per tornar a l'escuderia britànica.

La gran incògnita fins dijous és saber quin dels dos pilots del 2014 continuarà a l'equip al costat de l'asturià, si Jenson Button o Kevin MagnussenButton ha comentat fa poc que li agradaria seguir i, en cas contrari, probablement posaria fi a la seva carrera perquè no està disposat a pilotar per a un equip sense opcions de victòria.

Fernando Alonso ja va pilotar un McLaren la temporada 2007, en què va acabar en tercera posició de la classificació, per darrere del finlandès Kimi Räikkönen i Lewis Hamilton, el seu company llavors en l'escuderia britànica.
Anar al contingut