Futbol

Mathieu confirma la discussió entre Messi i Luis Enrique

El defensa del Barça, en declaracions al mitjà francès RMC Sport, ha confirmat la discussió que van tenir el crac argentí i el seu entrenador durant un entrenament. Tot i que la situació es va posar tensa, Mathieu ha volgut restar importància a l'enfrontament ja que segons ell es tracta d'una situació que passa a tots els clubs

Actualitzat

Jérémy Mathieu ha reobert el debat sobre la relació entre Leo Messi i Luis Enrique per unes declaracions al mitjà francès RMC Sport. El defensa francès ha confirmat l'enfrontament entre l'entrenador i l'argentí, i n'ha explicat els motius.

Segons ha explicat l'ex del València, en un entrenament "Leo va perdre els papers després de rebre una falta que no li van assenyalar". A més, el defensa ha afegit que "la situació es va posar molt tensa i es van intercanviar algunes males paraules". Tot i això, el francès ha volgut deixar clar en tot moment que no s'ha de donar importància a l'enfrontament que es va viure a l'entrenament, ja que són situacions que passen a molts clubs: "Aquestes situacions passen a tot arreu, però ara se li ha donat més importància perquè es tracta del Barça."

Sigui com sigui, el que està clar és que l'enfrontament entre Messi i Luis Enrique va ser un fet, tot i que amb la bona ratxa que passa l'equip i el gran moment de forma de l'astre argentí, sembla que ja s'hagi superat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut