El Barça supera el PSG gràcies al talent del seu trident ofensiu i obté el liderat del grup (3-1)

Messi, Neymar i Luis Suárez han capgirat el gol inicial d'Ibrahimovic i han permès els blaugranes sumar una victòria tot i no oferir un joc gaire brillant

Luis Enrique ha presentat un onze revolucionari per rebre el PSG i amb un canvi de sistema tàctic amb l'objectiu de tenir el control del partit des del xiulet inicial. Amb Alves sancionat i amb Douglas i Montoya descartats per decisió tècnica, el tècnic blaugrana ha apostat per una inèdita defensa de tres formada per Marc Bartra, Piqué i Mathieu.

La revolució tàctica ha funcionat a mitges. El Barça ha dominat clarament la possessió, però el PSG, molt ben plantat, ha creat perill en les seves arribades i, en el minut 14, Ibrahimovic ha rematat tot sol i ha inaugurat el marcador aprofitant una badada de la defensa blaugrana.

La reacció del Barça ha estat immediata i Messi ha empatat només quatre minuts més tard aprofitant una assistència de Luis Suárez. El crac argentí, que ha tornat a marcar amb la dreta, ha fet set dels seus últims 10 gols amb la cama dolenta. Tot i l'empat ràpid, el PSG sempre ha donat més sensació de perill davant un Barça desorientat i descol·locat i Lucas Moura i Cavani han tingut dues bones ocasions per tornar a avançar els francesos.

Només un cop de genialitat individual de Neymar ha permès que el Barça marxés al vestidor amb avantatge en el marcador. El brasiler, a quatre minuts del descans, ha batut Sirigu amb un gran xut des de la frontal de l'àrea que ha entrat per tot l'escaire i ha fet el 2 a 1, la millor notícia per al conjunt de Luis Enrique, insegur en defensa i imprevisible en atac.

Luis Suárez fa la sentència

Després de fer el més difícil, en l'inici de la represa el Barça ha perdut el control i això ha donat ales al PSG, que ha estat a punt d'empatar en una jugada embolicada que Lucas Moura ha acabat xutant entre un bosc de cames i Bartra ha pogut refusar la pilota sota pals. Amb la intenció de recuperar l'ordre perdut, Luis Enrique ha fet un doble canvi, primer Rakitic ha entrat per Pedro i poc després Xavi per Iniesta.

El Barça ha tingut paciència, ha sabut esperar el seu moment, i en l'única ocasió que ha tingut en la segona part, Luis Suárez ha fet el tercer, el seu primer al Camp Nou, rematant al fons de la xarxa un refús en curt de Sirigu, que havia desviat una rematada anterior de Neymar. El trident ofensiu blaugrana ha estat decisiu per tombar la resistència del PSG i conduir el Barça cap a la victòria i el liderat del grup. Un triomf a cop de crac.