Es reprèn el Panathinaikos-Barça després de 50 minuts de mitja part per una amenaça de bomba

A la mitja part del Panathinaikos-Barça s'ha desallotjat l'Oaka Arena d'Atenes per una amenaça de bomba. El partit ha quedat suspès amb el 23 a 40 al marcador i s'ha reprès després de 50 minuts de descans.

L'últim partit de la fase de grups entre el Panathinaikos i el Barça que s'estava disputant a l'Oaka Arena d'Atenas ha quedat suspès a la mitja part després de rebre una trucada anònima que avisava d'una amenaça de bomba per a les 23.00. S'han desallotjat les instal·lacions perquè la policia pugués fer el pertinent escorcoll. El partit, el número 500 amb Xavi Pascual a la banqueta, s'ha suspès al descans quan el Barça estava sent molt superior al rival i el marcador al descans era de 23 a 40.

Joan Creus ha explicat a Esport3 que durant el desallotjament l'equip ha estat en un gimnàs adjacent on hi feia molt fred i que han rebut poca informació sobre el que ha succeit.