Fórmula 1

Fernando Alonso correrà amb McLaren i tindrà Jenson Button com a company

El gran sacrificat pel retorn de l'asturià a l'escuderia anglesa és el danès Kevin Magnussen, que es queda com a pilot de proves

Actualitzat

Tothom ja ho donava per fet, però fins aquest dijous McLaren no ha fet oficial que Fernando Alonso torna a ser pilot de l'escuderia anglesa. Al mateix temps, s'ha desvelat que el seu company per a l'any 2015 serà Jenson Button. Per tant, qui es queda sense volant és el danès Kevin Magnussen.   

Un cop assegurat el retorn d'Alonso sis anys després, McLaren s'ha estat plantejant durant setmanes quin dels dos pilots del 2014 l'havia d'acompanyar. Diversos factors, com ara els patrocinadors, han pogut influir en la decisió final. El de més pes, però, és l'experiència de Button, amb més de 250 curses i un títol mundial a la F1, en un any en què McLaren portarà els nous motors Honda. El mateix Alonso hauria preferit tenir un company experimentat per un millor desenvolupament del nou prototip de la marca. 

Magnussen, per la seva banda, serà el pilot de proves després d'haver fet una bona temporada d'estrena a la F1. Amb 22 anys, el danès ja va fer un podi i ha acabat en l'onzè lloc en el Mundial de pilots. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut