Tarda de monotonia meteorològica amb sol i boires

El cap de setmana no porta cap novetat significativa en el temps. L'anticicló seguirà amb nosaltres

Alberto AlcántaraActualitzat

Les altes pressions continuen portant un temps dual a Catalunya: o dominat pel sol o marcat per la boira. Només arriben alguns núvols despistats per portar alguns matisos.

Sol, cirrus i boira

Al binomi de sol i boira dels últims dies hem afegit alguns bancs de núvols baixos matinals cap al nord de la costa Brava, i també la presència de bandes de núvols prims que entren pel nord i arriben esqueixats. La tarda també deixarà sensació serà de sol en general tot i els núvols prims. A ponent i a la Vall de l'Ebre les boires persistents porten un ambient més fred i humit, fins i tot amb estones de boira ploranera.

Temperatures condicionades per la boira

El fred i la inversió tèrmica matinal es mantenen, tot i que les mínimes han pujat lleugerament a molts indrets. En canvi, han baixat una mica al quadrant nord-est i a la zona de l'Ebre.

Les temperatures diürnes seguiran condicionades pels bancs de boira i seran similars a les de divendres. A migdia assolirem els 19º C a punts del litoral i prelitoral.

I diumenge...

Com a novetat tindrem una mica de mestral a la costa Daurada i a l'entorn del cap de Creus. El cel assolellat o enteranyinat alternarà amb la boira.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut