Núvols, estones de sol i poca precipitació

Diverses línies de núvols creuaran el país amb poca energia. Dia de cel variable amb precipitacions minses i localitzades.

Néstor GómezActualitzat

Persistirà, un dia més, el trànsit de sistemes frontals per Catalunya. Ara bé, arriben fronts però sense gaire energia i dibuixaran un mosaic de símbols diferents sobre el país.

Cel variable i neu

En general, el temps estarà variable, amb els núvols més densos concentrats al nord de país. De fet, caurà una mica de neu a la Vall d'Aran, nord del Pallars Sobirà i nord d'Andorra a cotes superiors als 1.300 metres. Fora d'aquesta zona, no es descarta alguna gota cap a l'Empordà, punts de la Catalunya Central i comarques de Tarragona. El vent reapareixerà una mica de ponent a l'altiplà de la Segarra durant les hores centrals del dia i el mestral al Camp de Tarragona al vespre.

Ambient suau

Tot i que les temperatures matinals baixaran una mica per l'absència de vent, de fred en farà poc fora de les valls del Pirineu. Al migdia, l'ambient serà força similar als valors de dimecres; potser cap a la plana de Lleida pujaran un parell de graus. Els valors més alts del dia rondaran els 18 ºC.

I els propers dies...

Cada dia de la setmana, de divendres a diumenge, passarà un front. Amb aquesta situació, el temps el tindrem ben variat amb vent, estones de sol, cel cobert i neu. L'ambient d'hivern arribarà clarament la setmana que ve.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut