La monotonia del temps s'acaba

Persisteix la situació d'estabilitat i s'albira un gran canvi de temps

Néstor GómezActualitzat

Des del dia 29 d'octubre la boira s'estableix cada dia sobre el pla de Lleida i, fins i tot, ha estat persistent alguns dies. Aquesta situació es deu al potent anticicló situat al cor d'Europa i que bloqueja l'arribada de pertorbacions. Una situació que té els dies comptats.

Núvols a la costa

La novetat de la jornada serà l'aparició de núvols a la costa Central que donarà un aspecte gris al dia. Seran núvols baixos del tot inofensius. A la resta del país, pocs canvis respecte als últims dies, amb sol i boires. Un matí més, les boires s'estendran per tot el pla de Lleida, pel Bages i Osona, però s'esvairan cap al migdia. A la resta del país lluirà el sol amb algunes teranyines de núvols prims.

Fred matinal i suavitat al migdia

Ambient contrastat entre un matí fred, amb gelades a les valls del Pirineu, i un migdia agradable, amb màximes que poden tocar els 24 ºC als indrets més càlids del país.

I els propers dies...

Fins divendres el temps canviarà poc. Ara bé, a última hora de divendres i durant el cap de setmana un sistema frontal sacsejarà el temps i arribaran ruixats, fred i neu. S'acosta un bon tast d'hivern.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut