Acabem la setmana amb ambient càlid

Recta final d'aquest cap de setmana llarg amb estabilitat i calor al migdia

Jofre JanuéActualitzat

Mentre l'huracà Ophelia s'acostarà a última hora d'aquest diumenge a les costes de Fisterra, a casa notra es mantindrà la calma amb la persistència de les altes pressions. Un dia més dominaran a tot el mediterràni i a l'Europa central. Sota aquest immens paraigua de tranquilitat es mantindrà la calma.

Sol i núvols baixos

Un dia més els matisos vindran marcats per l'evolució i extensió de les boires matinals i els núvols baixos de la costa. Estaran més presents cap a la costa Daurada i la Catalunya Central. Tot i que no desapareixeran del tot, es trencaran bastant durant les hores centrals del dia i, novament, la tarda serà radiant de sol en general i, fins i tot, amb calor. 

Contrast tèrmic

Les temperatures no oferiran gaires canvis respecte als darrers dies. Al matí s'imposa la fresca o el fred, sobretot a les valls del Pirineu, mentre que la suavitat del migdia ens obligarà a anar amb màniga curta. Les temperatures més altes de nou tocaran els 28-29 ºC a ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre.

I els propers dies...

Encetarem la setmana amb calma, amb un dilluns de sol i núvols baixos. Els primers símptomes de canvi arribaran dimarts, i el canvi de tempes es pot concretar dimecres.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut