Mariano Rajoy i Gabriel Rufián

Rufián o Rajoy? Qui guanya l'acarament al Congrés? Els tertulians d'"El matí de Catalunya Ràdio" es mullen!

La tertúlia d'avui s'ha vist esquitxada per la "curiositat" que Gabriel Rufián ha traslladat a Mariano Rajoy, a la sessió de control del Congrés: "Li ha de dir alguna cosa als milers de persones que fan, faran i han fet cues d'hores a l'aeroport del Prat?" La reacció dels tertulians a "El matí" no té preu!

Actualitzat

Passa un quart de les 9 del matí, i a la taula de l'estudi 1 de Catalunya Ràdio, la Terribas interromp el debat sobre corrupció per connectar amb el Congrés, on Gabriel Rufián dirigeix a Rajoy la pregunta sobre les cues a l'aeroport del Prat. El president del govern espanyol es justifica dient que "la situació deriva d'una mesura presa per la UE en la lluita contra el terrorisme". El torn de rèplica de Rufián, tot seguit.

Gabriel Rufián: "Des d'ERC, li exigim que li digui al seu número 2, el senyor Nieto, àlies l'amic dels germans Ignacio Dalton', i al seu número 1 d'Interior, el senyor Zoido, àlies 'no som tontos, ens amagaríem com abans', que tots els policies que tenen en desnonaments, en operacions Catalunya, en brigades patriòtiques, agredint amb pals i pilotades al Tarajal, que els enviïn al control de passaports de l'aeroport del Prat..."

Mariano Rajoy: "Senyor Rufián, es poden demanar coses i fer plantejaments sense necessitat de faltar al respecte a les persones, no costa res, quedaria molt bé i potser, fins i tot, ens semblaria vostè un senyor simpàtic...; hem incrementat la dotació d'agents per afrontar el creixent nombre de passatgers, incrementant el nombre d'equips informàtics... i, posats a dir coses, podrien fer el mateix vostès al metro de Barcelona per no culpar sempre Madrid, allà també hi ha problemes i els mossos fan la mateixa feina que la policia a l'aeroport..."

Les piulades de Rufián i Rajoy



Les reaccions a la tertúlia d'"El matí"

Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la Universitat de Girona

"Rajoy confon qui té les competències, la ciutadania ho encerta, ell, no"

Albert Castellón, consultor en estratègia i màrqueting

"Em sorprèn la poca vergonya que té quan parla de les cues a l'aeroport, dir el que ha dit ofen la intel·ligència"

Miquel Puig, doctor en Economia

"Rufián ha fallat, no li ha comparat el tema amb Barajas, li ha fet un favor; ha tret molta pirotècnia, però l'ha deixat sortir molt fàcilment"

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut