ANÀLISI

Illaramendi no és "tonto"

Actualitzat
Illarramendi busca desesperadament un Media Markt a Mutriku, el seu poble. Però el que té més a prop és a Vitòria. I és que des que va dir que si Leo Messi portés una altra samarreta ja l'haurien expulsat, necessita comprar al Media Markt.

A mi m'agradaria ser Illarramendi i poder explicar als meus fills: "jo vaig jugar contra Messi". Acabaria els partits i em menjaria la vergonya per canviar-li la samarreta. Però Illaramendi encara manté el grup de Whatsapp amb alguns amiguets del Madrid, i sempre diu que els dos anys que es va passar allà, va aprendre dels jugadors, i potser per això diu al Twitter: "Otra vez lo mismo de siempre!!! Otra vez..."

I  té raó, una altra vegada Messi, una altre cop Déu amb una pilota als peus, però ell no va per aquí.

Cada setmana ens trobem futbolistes que fan l'Illarramendi, i potser ells també busquen desesperadament un Media Markt, perquè ells no són "tontos", quan el més sensat seria disfrutar de Messi.

Illaramendi es devia encallar en ètica i valors, tot i la seva llicenciatura de Magisteri. Potser per això no lluirà mai el braçalet de primer capità de la Reial. La Reial és un club senyor. El Madrid li va anar gran, però la Reial encara més. Potser hauria d'haver fet cas a la seva àvia, que li va demanar que continués al Madrid, o a la mare de Forrest Gump: "tonto" és el que diu "tonteries".

De moment, continua passejant la seva gossa per Mutriku buscant comprar al Media Markt, necessita confirmar la seva negació, la negació que ell i alguns altres illaramendis del futbol fan d'un futbolista únic.

Anar al contingut