Tenis

Xarapova-Mauresmo i Henin-Clijsters seran els duels femenins de semifinals de Wimbledon

Xarapova-Mauresmo i Henin-Clijsters seran els duels femenins de semifinals de Wimbledon. Maria Xarapova ha guanyat Elena Dementieva per 6-1 i 6-4 i s'enfrontarà amb Amélie Mauresmo, que s'ha imposat a la russa Anastasia Myskina en tres sets. També ha passat a semifinals la belga Justine Henin-Hardenne, que ha eliminat la francesa Severine Bremond per un doble 6-4. Henin s'enfrontarà a la seva compatriota Kim Clijsters, que ha derrotat la xinesa Na Li per 6-4 i 7-5.

Actualitzat

Ja tenim semifinalistes femenines en el Torneig de Wimbledon, després que les grans favorites han estat a l'altura i s'han desfet de les seves rivals sense gaires problemes. La vencedora de Roland Garros, Justine Henin-Hardenne, ha eliminat la francesa Severine Bremond per un doble 6-4 imposant el seu tenis amb autoritat. Henin s'enfrontarà amb la seva compatriota Kim Clijsters, que ha derrotat la xinesa Na Li per 6-4 en el primer set i 7-5 en el segon, després de començar guanyant-lo per 5-1.

L'altra semifinal la jugaran la francesa Amélie Mauresmo i Maria Xarapova. Mauresmo ha guanyat la russa Anastasia Miskina en tres sets i espera plantar cara a Xarapova, que ha guanyat la seva compatriota Elena Dementieva per 6-1 i 6-4. Xarapova ha controlat bé tots els moments del partit, fins i tot l'aparició d'un "streaker", que no ha estat capaç de descentrar-la. Anècdotes a banda, Xarapova ha tornat a dictar sentència a les pistes de l'All England Club.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut