Canes

Woody Allen presenta fora de concurs a Canes la seva última pel·lícula

Woody Allen ha presentat "You Will Meet a Tall Dark Stranger" fora de concurs al Festival de Canes. En aquest últim film, Allen torna a construir un guió que subratlla les ambicions, les obsessions i les passions d'un grup de persones, que, en aquesta ocasió, interpreten Anthony Hopkins, Naomi Watts, Josh Brolin i Antonio Banderas, entre altres. Aquesta és la segona cinta que li produeix Jaume Roures.

Actualitzat
El cineasta nord-americà Woody Allen no ha faltat a la seva cita anual amb Canes. Després de Barcelona i Nova York, la seva nova pel·lícula torna a ambientar-se en els carrers de Londres i retorna una vegada més a la fórmula més clàssica del director. "You Will Meet a Tall Dark Stranger" és una barreja de personatges i de relacions entre ells. La història d'un matrimoni -Anthony Hopkins i Gemma Jones- que es divorcia i la de la filla -Naomi Watts-, que té una relació complicada amb el marit (Josh Brolin) i el seu cap, Antonio Banderas.

És una carrera desesperada en la recerca de la felicitat que, aquesta vegada, en comptes d'asseure's en el divan del psicoanalista busca la solució en una vident. A la cinta, moltes de les referències que caracteritzen Allen, com la literatura, l'òpera o l'art.

Tot i la seva ironia i paròdia, o precisament per elles, el resultat és una comèdia trista amb el tipus de personatges de l'univers woodià: difícils, neuròtics, dolents i desagradables. Entre el repartiment de luxe, el malagueny Antonio Banderas, per al qual Woody Allen ha tingut grans elogis en una trobada amb periodistes espanyols.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut