Una dona consulta un vol de Vueling en un dels panells d'informació de l'aeroport del Prat
Una dona consulta un vol de Vueling en un dels panells d'informació de l'aeroport del Prat
El Prat de Llobregat

Vueling continua acumulant cancel·lacions i retards i encén les crítiques per la falta d'informació

Els passatgers es queixen, un dia més, de la falta d'informació per part de la companyia a l'hora d'explicar els motius dels retards

RedaccióActualitzat

Vueling no aixeca el cap. En un dels dies de més mobilitat d'aquest estiu a l'aeroport del Prat, continuen els retards i les cancel·lacions de Vueling.

Les cues als taulells d'informació i reclamacions s'han reduït respecte als últims dies, però encara hi ha endarreriments generalitzats en tots els vols que opera l'aerolínia.

El que també es manté és l'opacitat de la companyia i d'Aena sobre quants vols hi ha cancel·lats. Vueling no ofereix la informació i hi ha moltes persones que no saben si el seu vol està afectat o ho podrà estar en les pròximes hores.

Finalment, Vueling ha fet un comunicat on torna a demanar disculpes i on reconeix que hi ha 14 vols cancel·lats. 

El caos de Vueling ha provocat que El Prat lideri la llista d'aeroports europeus amb més retards i problemes.

La indignació dels passatgers continua. Es queixen, un dia més, de la falta d'informació per part de la companyia a l'hora d'explicar els motius dels retards.

També es manté la pregunta de per què Vueling no hi posa remei contractant altres avions o fins i tot fent ús de la flota de la seva empresa mare IAG, on hi ha les companyies Iberia i British Airways.

A banda d'El Prat, també es registren retards a altres aeroports espanyols on opera Vueling.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut